Stage lopen bij Landslake

WIL JIJ STAGE LOPEN BIJ LANDSLAKE?

LEREN EN WERKEN
Als je een bouwkundige opleiding op HBO niveau volgt, en op zoek bent naar een stageplek, neem dan snel contact op om de mogelijkheden bij Landslake te bespreken. Landslake is een bouwbedrijf (gevestigd in Wormerveer) dat zich voornamelijk bezighoudt met het plaatsen van kozijnen en beplaten van gevels van grote gebouwen. Wij bieden studenten een plaats in het team van vakmensen waar je de praktijk gaat ervaren. Naast de stageplaats is er ook een mogelijkheid om als starter aan de slag te gaan, want wat is er leuker dan van stage direct door te stromen naar een vaste plek bij Landslake.

Naast studenten met een bouwkundige opleiding, hebben wij ook stageplaatsen voor studenten die een opleiding volgen op het gebied van creative design, film en fotografie. Denk hierbij aan de mediacollege. Volg je een andere vakgerichte opleiding en denk je dat dit ook in ons straatje zou kunnen passen, neem dan gewoon contact op, want wie weet hebben we ook een plek voor jou.

WAT WIJ ZOEKEN IN EEN STAGIAIR?
Onze stagiairs draaien volledig mee in verschillende teams waar je begeleid wordt door de ervaren vaklieden of de crew op ons hoofdkantoor, dus je staat er nooit alleen voor. Als stagiair heb je natuurlijk een proactieve werkhouding en durft initiatief te tonen. En wat wij nog belangrijker vinden, is dat je durft te leren, durft vragen te stellen en open staat voor de inzichten van je begeleider.

WAT WE TE BIEDEN HEBBEN?
We bieden je een uitdagende stage waarbinnen je je kunt bekwamen in alle aspecten van het vak. Je hebt een vaste stagebegeleider die je bijstaat in het vak en met wie je er samen aan werkt je stage succesvol af te ronden. En werken is natuurlijk geen straf. Er is volop ruimte voor plezier, en we doen er veel aan om de leuke kanten van het vak te benadrukken.

HEBBEN WE JE INTERESSE GEWEKT?
Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op, en wie weet wordt dit de start van jouw nieuwe carriere!

    Leuk dat je gaat solliciteren bij Landslake. Wie weet worden we wel collega’s, of als het dit keer niet lukt, dan zouden wij toch graag jouw gegevens willen bewaren voor het geval er wel iets passends voor je beschikbaar komt. Vind je dat goed?

    Wil je dit niet, dan bewaren we je gegevens tot 4 weken na afronding van de sollicitatieprocedure.