Landslake Bouwgroep is er voor al uw bouw en renovatieprojecten

Landslake bouwt samen met u de toekomst

Landslake Bouwgroep is allround en richt zich op particuliere en commerciële bouwprojecten.

Wij hebben een breed dienstenpakket en zijn in te zetten op nagenoeg elk bouwproject. Wij kunnen uw project geheel voor u verzorgen tot aan de oplevering. U kunt er echter ook voor kiezen ons gedeeltelijk en al dan niet met derden in te zetten. Doordat wij alle specialisaties in huis hebben en een groot deel van onze bouwmaterialen in eigen beheer produceren kunnen wij tegen scherpe tarieven uw projecten voor u opleveren. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

services-tabs-139154408

Commerciële nieuwbouw

Landslake Bouwgroep verzorgt kleine maar ook grootschalige commerciële nieuwbouwprojecten gedeeltelijk of vanaf tekentafel tot aan oplevering. Desgewenst kunnen wij ook  een onderhoudsovereenkomst voor u opstellen. Ons team van vakmensen, ingenieurs en architecten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties en bedreven in hun ambacht.

services-tabs-139154408

Particuliere nieuwbouw

Landslake Bouwgroep begrijpt dat het bouwen van misschien wel uw eerste woning een grote investering is op zowel financieel als persoonlijk gebied. Daarom vinden wij het belangrijk een transparant en persoonlijk plan met u op te stellen geheel naar uw wensen en passend bij uw budget. of het nu om een gedeeltelijke of gehele uitvoering van uw project gaat, Landslake Bouwgroep werkt altijd kosteneffectief zonder in te leveren op kwaliteit.

Niet alleen beschikken wij over een gespecialiseerd team, tevens hebben wij ontzettend veel mooie en duurzame bouwmaterialen die wij in eigen beheer produceren. Dit maakt dat als u kiest voor onze bouwmaterialen wij u een garantie kunnen bieden van kwaliteit, snelle levering en concurrerende prijzen.

Renovatie

Landslake Bouwgroep renoveert woningen en bedrijfspanden geheel of gedeeltelijk volgens een methodische heldere aanpak naar de laatste trends en wettelijke wooneisen. Maar ook als het karakter van het pand behouden of teruggebracht moeten worden leveren onze vakmensen ambachtelijk werk want onze mensen zijn zowel geschoold in de laatste innovaties als in historisch beproefde bouwtechnieken.

services-tabs-139154408

Building the Future Restoring the Past

services-tabs-139154408

Kozijnen

Of het nou gaat om enkele kozijnen of een hele wijk. Landslake is uw partner voor kunststof en aluminium kozijnen.

Wij beschikken over hoogwaardige kunststof en aluminium kozijnen. Onze aluminium en kunststof beschikken over de hoogste isolatiewaarden van hedendaags. Verkrijgbaar in verschillende glasdiktes en kleuren. Ook de montage kunt u desgewenst door onze VCA gecertificeerde specialisten laten uitvoeren. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit en afwerking tegen scherpe prijzen. Bel ons of vul het contactformulier in voor een afspraak om onze te bezichtigen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bouwmaterialen

Landslake Bouwgroep heeft een breed aanbod bouwmaterialen voor u die wij in eigen beheer produceren.  Wij stellen onze producten zeer zorgvuldig samen om zo te kunnen beantwoorden aan de hoogste kwalitatieve normen. Onze hoogwaardige materialen voldoen aan de laatste trends op het gebied van bouwen en wonen en geven de finishing touch aan uw project. We bieden daarbij vakkundig advies, service op maat en flexibiliteit waarmee we klanten garanderen altijd te beschikken over de juiste materialen.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Ons team van specialisten en designers staat voor u klaar om samen met u uw project tot een succes te maken . Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

contact

Wilt u een vraag stellen of een offerte aanvragen? Dat kan ook via ons contactformulier

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERPEN

  WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN?