Project Description

Bouw

Landslake Bouwgroep verzorgt kleine maar ook grootschalige nieuwbouwprojecten gedeeltelijk of vanaf de tekentafel tot aan de oplevering. Desgewenst kunnen wij ook een onderhoudsovereenkomst voor u opstellen. Ons team van vakmensen, ingenieurs en architecten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties en bedreven in hun ambacht.

Landslake Bouwgroep begrijpt dat het bouwen van misschien wel uw eerste woning een grote investering is op zowel financieel als persoonlijk gebied. Daarom vinden wij het belangrijk een transparant en persoonlijk plan met u op te stellen geheel naar uw wensen en passend bij uw budget. of het nu om een gedeeltelijke of gehele uitvoering van uw project gaat, Landslake Bouwgroep werkt altijd kosteneffectief zonder in te leveren op kwaliteit.

Niet alleen beschikken wij over een gespecialiseerd team, tevens hebben wij ontzettend veel mooie en duurzame bouwmaterialen die wij in eigen beheer produceren. Dit maakt dat als u kiest voor onze bouwmaterialen wij u een garantie kunnen bieden van kwaliteit, snelle levering en concurrerende prijzen.